Peşin Fiyatına 3 Taksit Havale İle %4 İndirim Peşin Fiyatına 3 Taksit Havale İle %4 İndirim Peşin Fiyatına 3 Taksit Havale İle %4 İndirim Peşin Fiyatına 3 Taksit Havale İle %4 İndirim

2023 Yeni Atkı Modelleri

Tarih: 25.07.2023 21:20
2023 Yeni atkı modelleri denilince akla ilk gelen isimlerden biri de Derya Baykal oluyor. Derya Baykal yeni atkı modelleri sunarken çoğu zaman kendi özel tasarımlarını paylaştığı için büyük beğeni topluyor. 

Serin havaların devam etmesiyle beraber son günlerde ünlü markalar 2023 yılı yeni atkı modelleri tanıtımlarına başladılar bile. Yeni atkı modelleri ile yine kış modasının ince zevkleri yansıtılmış durumda. 2023 atkı modelleri arasında en dikkat çeken yan ise ağırlıklı olarak beyaz rengin seçilmesi.

Hazır atkı almak istemeyen kişiler için ise imdada atkı modelleri ve yapılışları gibi bilgileri içeren son moda dergileri yetişiyor. Moda dergilerinin bir çoğunun son sayılarında yeni atkı modelleri ve yapılışları anlatılıyor. Yeni atkı modelleri örnekleri resimli olarak sunularak yapımları kolaylaştırılıyor. Yeni atkı modelleri denilince akla ilk gelen isimlerden biri de Derya Baykal oluyor. Derya Baykal yeni atkı modelleri sunarken çoğu zaman kendi özel tasarımlarını paylaştığı için büyük beğeni topluyor. Derya Baykal atkı bere modelleri için kullandığı değişik aksesuar ve malzemelerle de büyük beğeni topluyor.

Kış soğuklarına bugünden hazırlanmak isteyen kişiler hazır atkı almak istemezlerse şimdiden dergilerde yer alan modellerden faydalanarak yeni atkı modelleri içerisinde beğendiklerinden dilediklerini örmeye başlayabilirler. Ancak kış sezonuna yakın dönemde örgü iplik markaları tarafından çok değişik iplerin piyasaya sürülmesi nedeni ile bizim tavsiyemiz beklemeleri yönünde olacak. Çünkü her yıl kış dönemine yaklaşılırken artan örgü ip satışları nedeni ile ünlü markalar son derece değişik ipler piyasaya sürüyorlar. Bu iplerden örülen atkılar ise çok daha şık duruyor. Yeni atkı modelleri ile ilgili olarak sizde yorum bölümünden bizimle modellerinizi paylaşabilirsiniz…

İlgili Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...